Ovanligt exit

Dagen började bra med lite sovmorgon, ja inte sån sovmorgon där man sover länge utan först såg vi till att matte kom upp riktigt tidigt och vi fick ut och pinka. Sedan så bäddade vi ner oss i gästrummet och kröp ihop för att sova en stund till innan det blev ljust och fint ut.

När det väl var dags att stiga upp – ja ni vet hur det är när frukosttarmen skriker och pockar på uppmärksamhet. Så Scarlett såg till att vi kom upp och fick frukost innan vi sen drog iväg i bilen för en lång och rejäl promenad. Den blev lång och rejält! (tydligen lite för lång för mattes knä , men hallå gamling jag hängde med med mina skruttiga höfter och rygg så gnäll inte)

Men gnälla det kunde jag och Zorro allt få göra sen, för när vi kom hem så fick matte inte upp bagageluckan, den hade gått i baklås. Så det blev till att röja ut halva bilen, för det är ju så viktigt att ha lite extra saker i bilen. Koppel,spårlina, spårmarkörer, hushållspapper,block, isskrapa, snöborste, böcker, vattenskålar, vattenflaskor, ryggsäck, godis, bajspåsar, reflexvästar till både hund och tvåbent, vantar, sittunderlägg, paraply, lite utfällbar pall, solskydd, krok att fästa bakluckan med (när den går att öppna) ja och så lite till bra att ha saker….

När baksätet väl var röjt så fälldes sätena ner , det skruvades och pillades på buren och så kom Zorro ut lite enkelt och galant. Men på min sida fanns det bara utgång upptill, så jag fick lite hjälp men tog mig ur bilen och kunde sedan lugnt andas stående med fast mark och grönt gräs under tassarna. Kan bara säga vilken tur att det inte var ett nödfall, för inte hade vi kommit ur bilen på två röda direkt…

Evakuering från bilen