Alla hjärtans dag

Idag är det något med hjärta, man ska nog vara lite extra snäll och lite extra god då?
Men se jag är ju alltid ett stort hjärta (kanske ibland saknas hjärna säger Scarlett) men se man kan inte få allt. Sen vill jag inte säga att det saknas hjärna men kanske ibland kan ha lite kort tid för eftertanke.

Sen vet jag då inte vad Scarlett ska säga kring hjärna egentligen, för idag så fick vi börja förmiddagen med lite vattenlöpband, japp blir så när matte har aj aj i knäet. Hur som, Scarlett kan ju inte låta bli att fånga bubblor i treaden och har inte tid till annat än att plaska upp bubblor och fånga dem. Så genialt fick hon en tennisboll att ha i munnen och koncentrera sig på. (För övrigt den tennisbollen som jag får i min matskål för att jag ska dra nnneeeerrrr på tempot och äta långsammare.. hur som raket i kroppen och knoppen gör att det ibland går lite för snabbt även när man äter!)

Så vad hände då med min lilla boll? Jomen klart lilla hjärtat bet sönder den. Vet ni vad som händer med en tennisboll med håll i som ligger i vatten. Jo se den sjunker till botten. Så nu körde Scarlett stepp inne i löpbandet för att fånga bollen på botten och försökte dra ner huvudet alltihopa samtidigt som bandet gick och vips kastade hon sig runt och skulle jaga boll. Matte fick stop på ekipaget och fick ta fram hoven och fiska upp bollen och så var det ingen mera boll i löpbandet. Efter det så var det min tur att traska i vattnet, måste nog ärligt erkänna att jag inte alls är så tagen som Scarlett. Jag tycker mest det är något skit mitt emellan – det är varken gång eller sim och jag vet då rakt inte hur jag ska hantera mina fyra tassar och hur jag ska få till en avslappnad gångstil… särskilt inte när man utanför dörren har en Scarlett som vrålglor och vill in! (även om hon precis haft sitt träningspass)

Men en sak vet jag då – det är att man ska visa kärlek och uppskattning! Scarlett jag diggar dig!

Uppvaktning på alla hjärtans dag