Vakna – NUUUU

Om man behöver gå ut tidigt på morgonen eller mitt i natten så bara traskar man runt och så vaknar husse och hjälper en. Nu är det inte samma sak med matte – hon sover vidare. Så när husse är iväg så vad gör man då?

Jo man kallar in det tunga kavalleriet!
Så behövde gå ut och trots att jag innan jag gick ner lånat husses säng så blev det ingen reaktion. Det hände ingenting och där stod jag nu med benen och svansen i kors och behövde gå ut. Annars kan jag då absolut skälla men se vågade inte för då hade det kanske hänt en olycka. Då är det tur att man har en fantastisk syrra. Scarlett hon tog till aktion, rusade upp för trappen. Hoppade upp i sängen, trampade fram och tillbaka på matte och vrålade VAKNA! Yrvaken kom matte ner och eftersom det fortfarande inte är staket runt tomten efter grävarens framfart måste hon följa med ut. Så ut i kopplet och så fick jag kissa – oj vad skönt!

Sen så har det varit vettigt väder så sen när det ljusnade och mofar kom förbi för att hjälpa matte lite så fick vi vara i trädgården. Vi hade täcke på men det var inte alls dumt väder så vi var faktiskt ute riktigt länge och letade godis och underhöll oss med skutt, bus och lek tillsammans.