Scarlett 8 år

Idag är det min födelsedag och jag blev uppvaktad. Det blev lite smarrigt till frukosten med potatismos och korv till den vanliga maten. Senare på kvällen så blev det leverpastejsmörgås innan det var dags för paketöppning.

Det var en liten hästleksak som gnäggade. Det var toppenkul att få paket och öppna. Jag skuttade runt och busade med den.
Scarlett fyller 8 år

Men det tog inte lång stund innan Zorro kom och sa att han också ville ha den. Men då så jag – morrr – ge tusan i den den är min. Tro det eller ej men Zorro han gruffade lite och gjorde ett försök att sno den, lyckades men fick bannor av matte och så försökte han igen innan jag fräste åt honom rejält så att han gick och la sig. Så fick jag ha den för mig själv.
Scarlett fyller 8 år och Zorro

Jag låg och nannade i den ena bädde och Zorro i den andra, men se när jag reste på mig och gick bort för att dricka så kom han till liv supersnabbt. Kastade sig ner och flög bort som en vind och tog leksaken innan han gick tillbaka och la sig tillrätta med den. Men okej då hade jag fått ha den till att börja med iallafall! Och jag hade nästan dödat ljudet i den också…

Men det såg lite mörkt ut ett tag för idag blåser det storm, regnar massor och strömmen har förvunnit ett par korta stunden.