Ingen kyckling ingen gris

Idag så åkte vi ut i stor skogen för första gången sedan vi träffade på ” gris”, vilsvin Men inte träffade vi på några vildsvin idag inte. Vi höll och i och för sig på stigen och pratade ganska högt gjorde matte också. Syns tycker jag för jag hade velat träffa dem igen, men bra sa både Scarlett och matte.

Däremot så var det inte bra att jag inte fick kyckling. Vanligt ut och kissa i trädgården och så ropade matte på oss. Scarlett hon satte av och rusade in. Men jag, ja ja, jag hade lite annat att fixa med först. Matte kallade en gång till, nej inte då heller kom jag direkt utan seeegggade mig bort. Då fanns jag till min förvåning att dörren var stängd. Jag satte mig ner och väntade och så blev jag insläppt. Sniffade på Scarlett – hon hade fått smarrigt kycklingskinn som blviit över från de lunchen. Jag sniffade runt i mungipan på henne, sen rusade jag bort till min matskål för att kolla om min bit låg där. Där var tomt – då sniffade jag runt på golvet för att se om matte gömt min bit.

Det fanns ingen kycklingbit till mig, jag fick inget. Så hemskt orättvist! Här ska vi ha rättvisa och vi får alltid dela på sakerna. Men nu fick Scarlett två bitar och jag fick noll. Scarlett hon bara smålog och sa, så går det när man inte kommer på inkallning – då kan man missa saker som serveras. Hmm får fundera på det!