Tappat huvudet

Idag så var vi nästan på väg ut i bilen när telefonen ringde och så fick vi vänta. Istället för att åka bil kom den en kille i bil som sedan gick runt och ritade med färg på vår gräsmatta. Men när han väl ritat färdigt så drog vi så äntligen iväg till skog.

Idag blev det en längre promenad och vi ökade på vår upptäcktsfärd i området som ett fint tvåspann framför matte. Men se vi var inte helt och hållet alltid överens om sådana där svårigheter som takt, tempo och riktning. Så matte hon grälade på mig och sa att jag helt tappat huvudet och hade hon orkat hade jag åkt upp på ryggen och fått åka ryggsäck tillbaka. Tur man väger för mycket för det och istället fick gå på de små fyra och sniffa gris och rådjur.

På tal om de där vilda djuren så hittade vi ett ställe, det är nästan lite taskigt. Där lägger de ut mat till grisarna och de andra djuren i skogen. Men se när de sen ska stå där och gluffsa i sig ja då sitter där kanske en sån där jägare och skjuter dem i rumpan. Det gäller att man är på alerten och inte tappar huvudet. Om det verkar vara för bra för att vara sant jamen då är det säkert också det. Så mängder med mat som bara ligger i skogen, det ska man fatta att det är något lurt med det. Ja eller så bara struntar man i det och gluffsar i sig. Men se nej jag sniffade och testade men det verkade inte vara någon höjdare. Då var hästskiten på vägen bra mycket mer intressant.

Utlagd mat till djuren