Träning o flytta

Matte hon flyttar alla sakerna från förrådet och bär och kånkar – hon säger att det är någon form av träning. Det verkar ibland vara en ganska kul träning. Zorro säger att han hade kunnat göra det supersnabbt och i toppfart! Jag däremot blev helt förtvivlad, matte flyttade och tog i flytvästen och simleksakerna och det utan att vi skulle iväg och simma.

Annars har vi ägnat oss åt mikroträning de senaste dagarna. Nu pratar vi inte om det nyttiga träningen som jag velat lära mig, hur man använder mikron. Utan det handlar om massa små korta korta träningspass. Efter att Zorro hade sönder konen Så har jag fått trä en ring på en läskeflaska men det gick bra. Vi har tränat på balansbollen . Även Zorro kan stänga kökslådorna nu så nu måste vi samsas och ta turlapp – skitdumt! Men ännu så länge har Zorro inte fått jobba så mycket med min BIB men det är väl bara en tidsfråga innan han också får träna med den.

Vi körde lite rulla boll också. Men idag så togs det till en ny nivå, där jag och Zorro skulle ligga mit emot varandra och rulla bollen mellan oss. Nej det gick inte utan då blev det lite gruffigt och ägande istället. Så vi fick sitta i en trekant och rulla till och från matte så var stämningen på topp.

Efter en dag med lite mikroträning kan man faktiskt bli ganska trött och då är det skönt att krypa upp i bädden på fällen och gosa ner sig i den rosa grisen.
Prinsessan myser efter träning