Päsdag och simning

Idag blev det en sådan där päsdag, då händer det inte mycket. Men solen har lyst och det är fortfarande sommar mys i luften. Så vi har legat och päst i trädgården, inget skoj alls har hänt för våran del men det får man väl överleva ibland antar jag. Efter att matte först suttit i gräset och läst bok och varit tråkig, suttit vid datorn och varit tråkig försvann hon under carporten och målade och var tråkig.

Men så kom det äntligen något rolig, hon gick bort till torkvindan. Jag hängde med och övervakade noga varje steg och handrörelse. Han sträckte sig efter ikea kassen, YES!!! Sedan la hon ner 2 handdukar, mirakeltrasa, 2 leksaker och 2 flytvästar. Det var dag för simmning, jag dansade i piruetter med bort till grinden och väntade otåligt innan grinden öppnades och jag fick springa ut i bilen. Jag satte mig i buren som man ska och alltid gör. Zorro tänkte fel och hoppade in i baksätet och satte sig där.

Baksätet i bilen
Men han fick bassning och ut igen och sätta sig i buren innan vi kunde brumma iväg till simningen. Väl framme så fick jag lillturen och vääännntttaaa medans Zorro fick simma första turen. Sen var det äntligen min tur och jag rusade i. Det var härligt, fast vi hade ett litet missöde, både leksakerna låg i. De ser likadana ut men är olika. Så jag vägrade att hämta den ena, den som inte var min. Så fast matte tog bort min och där bara låg den andra kvar och guppade i vattnet så simmade jag ut till den nosade på den och letade efter MIN leksak. Mycket övertalning innan jag till slut hämtade den så matte slapp att hoppa i.

Så var det dags för lite logistik och in i bilen. Ja då kom där givetvis bilar körande på vägen. Så jag stod i flytväst utan halsband och koppel och Zorro som precis kommit in i sin bur han kastade sig ut igen för att ta leksaken jag hade i munnen. Matte fick viftat åt bilarna så de saktade ner och så höll hon oss två i nackskinnet medans de körde förbi. De var hundägare som glatt vinkade till oss medans matte nickade glatt tillbaka med en boxer i var hand.