Balansträning och ösregn

Hela förmiddagen öste regnet ner likt värsta monsunregn. Men det kom en liten solstrimma i detta regn, för vi fick matleverans. Jag sniffade direkt till mig att det var min mat som kom i paketet så jag började öppna kartongen. Drog ut pappret för det ska matte ha och sedan tog jag tag i att försöka ta sönder den och ta fram min mat. Lagom att jag lyckats dra itu låda så sa matte tack och så fylldes min matbox på. Men efter lunch så kom åter den riktig solen fram oc det blev även riktigt varmt och skönt. Då passade vi att ta en promenad Scarlett fick en lång promenad. Jag fick en kort promenad. Något sånt där dumt och att jag hade så mycket fart och fläkt i steget. Hur kan nu detta vara dåligt?

Så jag kom ganska snabbt hem igen och sedan var det att gå fram och tillbaka i trädgården vid mattes sida. Sitt, ligg, leta upp och hämta leksaker. Avbryta lek, gå fint, sitt, stå, ligg – ja lite så där tränings excersis – och japp jag klarade det med bravur. Körde ytterligare ett pass på kvällen men störd av en skällande hund som verkade prata med mig och husse som gick och plockade in sina växter så tappade jag fokuset och vi gjorde ett avbrott efter ett mycket kort träningspass.

Sen kan man ju tro att man då fått nog för dagen. Men vi hann även med lite balansträning. Nu har vi en liten balansplatta som man ska lägga tassarna på. Jaja, det är ju liksom bara att hänga på och göra som matte pekar och vill för brukar vara hyfsad löneutdelning på denna typen av träning.

Balansträning på balansplatta

Sen så har jag även fått börjat träna lite nostarget och vi har börjat på att jag ska stänga lådor.Men se jag är ju en lysande stjärna på att stänga dem med tassen. Men det räknas inte utan det är godis och hurra endast om jag knuffar igen den med nosen. Så jag som tycker att det är resultatet som är det viktiga inte vägen dit…