Kort, äpple och medicin

Idag har vi gått pyttekort, för jag har bara fått gå fint. Inte minsta drag och stret och sånt. Utan fint vid mattes sida. Se det orkar varken jag eller matte hålla under de låååånnga promenaders så jag har fått flera men kortare promenader. Scarlett däremot hon har fått en lång promenad för hon kan tydligen skärpa sig.

Men jag måste då faktiskt få säga att jag inte är så dålig på att gå fint i kopplet, jag har bara lite kort kom-ihåg…

Efter gårdagens promenad när matte gick med oss båda två och vi kanske inte var så helt samstämmiga i takt, riktning säger hon att vi bäddad sängen själv därvi får ligga knöligt. Ja jag fattar inte alltid de ordspråken men något sånt var det nog hon sa.

Sen så är Scarlett en riktig surkärring, ja det tycker faktiskt jag. Hon har börjat med sin kissmedicin. Den heter Propalin och den ska hon ha flera gånger om dagen. Ser supergott ut, en liten spruta med godis in i munnen. Nu gillar Scarlett inte alls att jag försöker sno hennes medicin. Hon ser det inte ens som godis. Bäskt och läbbigt och under tvång får hon i sig det. Men när jag stod bredvid henne och skulle sno till mig lite medicin då sa hon. Ta bort din nos annars så kommer du inte att vara trubbnos utan noslös.. GRRRrrr. Så jag insåg att jag var en slagen hjälte och gick bort och grymtade för mig själv.

Sen så blev jag nedslagen idag, jag plockar ju äpple från trädet. De nedersta är iprincip plockade allihopa. Så jag stod där fint på bakbenen och tog tag i grenarna för att nå. Då fick jag med mig lite mycket, förutom en liten del av grenen så fick jag äpplen att falla för mitt trick. De föll rakt på mig en handfull äpplen. Jag tittade mycket sur på trädet och undrade vad det var som hände.

Så som ni förstår efter en dag återigen fylld med upplevelser så är det skönt att få gå och lägga sig och bara relaxa värsta Zorro avslappnad stil.

Zorro slapp sover