Diselbesök och massage

Idag kom en riktigt glad överraskning – Disel kom på besök!

Först så fick jag hälsa på och sniffa på henne- Fast se hon hade liksom inte riktigt tid med mig. Hon skulle gå igenom hela tomten kissa här och där. Sniffa in doften efter Zorro och så se om där fanns några fina märgben liggandes runt och skräpade. Sen så kom Zorro ut och fick hälsa. Disel sa att han faktiskt fick lugna ner sig och inte stimma värsta boxerbuset för det gillar hon inte. Så han lugnade ner sig, pussade massor på Disel och sa du är en ganska söt tjej. Sen så hade de tungtävling, där Zorro så. Kolla kolla min fin fina tunga så stora tungkyssar jag kan ge med den!

Tungkyss

Men sen så fick Disel gå in och vi var ute och busa i trädgården. Disel skulle få samma finbehandling som jag fick i morse. Först en omgång på vibben och sedan en fullkroppsmassage. Ganska skönt om jag får säga det själv och det tyckte Disel också. Hon relaxade och tyckte till och med att lite tassmassage var ganska skönt.

Men sen så gjorde matte en dundertabbe. Leta godis är ju något som vi gillar alla tre så då skulle vi få leta. Men se både Disel och Zorro kom runt busken och såg var ett par godisar landa och båda skulle ha just dem! Det blev inget bra alls. För Disel sa- stick killeplutt mat gillar jag. Zorro sa- kom inte här och var tuff för jag är tuffare! Då kunde ju inte jag låta bli att blanda mig i det hela och sa, Ingen säger till Zorro förutom JAG!

Så mycket ljud och upprörda känslor tills husse fick tag i Zorros halsband – Så Disel lungt kunde sniffa vidare och plocka godiset i gräsmattan. Ja menar jag gillar ju också godis så jag fortsatte också att jobba. Zorro däremot han fick sitta i koppel och titta på när vi båda rensade gräsmattan på godis. Zorro han är ju liksom van vid att jag nästan aldrig tar en fight och säger till honom på skarpen utan när han skäller och snor sakerna så grälar jag lite tillbaka och sedan ger jag mig. Men se Disel hon backade inte en tum i detta fallet och oj vad det blev jobbigt i livet då för Zorro.

Disel nöjd