Veterinär och röntgen

Idag så började dagen med att gå ut i koppel i trädgården och så när man satte sig tillrätta för att pinka, då var matte där med en mugg. Jag försökte förtvivlat vrida på huvudet både fram och bak och runt för att kunna se vad som hände med mitt kiss. Jag pinkade i en platsmugg?! Scarlett råkade ut för det samma och även hon fick kissa i en plastmugg.

Sen blev det morgonpromenad och en stund senare så fick jag åka bilen. Bara jag, medans Scarlett fick vara hemma. Vi åkte iväg till farbror doktorn. Jag vet inte vad jag ska tycka om det där stället. Scarlett säger att Royal älskade det och då säger jag att han nog var dum i huvudet. Nu ska vi se, jag har bara varit där en handfull gånger. De har fått mig alla gångerna stuckit nålar och sprutor i mig. De har fått mig att kräkas två gånger, en gång när jag åt bekämpningsmedel och en kräkning när jag ätit vindruvor och när jag hade haft hosta och var dålig mådde jag apa och pyton efter besöket.

Så idag så, jomen de stack mig i huvudet och jag skrek som en gris och tyckte livet var hemskt. Efter det så blev allt suddigt och jag minns inget mera på en lång stund. Det sägs att jag lyftes upp och fick ligga på ett bord som tar foton på hur man ser ut innuti – en snitsig kamera som kallas röntgen.När man blir lagom stor pojk så ska man tydligen vara med om det, SKK röntgen. När jag väl vaknade upp igen så hade jag blivit rakad på benet och de hade även tagit lite av mitt blod – hmpf.

Väl hemma så sniffade Scarlett noga över mig och jag tittade anklagande på matte och sa jag känner mig dålig och yr. och som om det inte var nog så hade jag Scarlett rosa tjejhalsband på mig för vi inte hittade mitt fina svarta…
Anklagande boxer blick

Jag var så trött och utslagen att jag kissade ner bädden och när jag blev utvingad i trädgården passade jag snabbt på att ta med ett äpple in som jag noga hade koll på.
Boxer och äpple

När jag fått lite mat och blivit utkörd en andra omgång bestämde jag mig för att ha ännu mera koll på mitt äpple och tog det därför självklart helt och hållet i munnen- full kontroll på läget.
Boxer och äpple

Så trött och sliten efter min dag hos veterinären, nej säga vad ni vill men inte blir det någon bubblare till tio-i-topp listan över roliga ställen.

..och för er som undrar vad som hände med äpplet, jag övergav det och det åts upp av Scarlett