Regn, sim och åska

Japp, dagen började med regn och avslutades med åska, blixtar och dunder och efter det en liten gnutta sol som skapade en fin tvillingregnbåde. Men mellan regn och regn så hann vi med både promenad och en liten simtur och klarade oss precis till bilen när det började regna igen.

Idag så fick jag simma igen, sista omgången vi var ute så blev det att vara på land för min del då jag hade små revor i grenen som inte skulle må bra av bad. Ja ja inte blev jag så ledsen över det och Scarlett struntade i vilket bara hon fick hoppa i och simma på.

På tal om att simma, vet ni vad vi har en slö och klumpetung matte. Se i bassäng finns det ibland fina saker som jetstreams. Det är en vattenstråle som skapar motstånd så det blir tuffare träning att simma. Men någon jetstream hittar man inte i havet – istället har vi som sagt tunga matte. Så först kör vi intervallträning, vidare till cirklar och lite andra konststycken. För att sedan idag avslutad med att vi fick dra matte i vattnet. Det funkar med att hon bara tar tag i flytvästen och åter snålskjuts. Så slö hon är som inte simmar själv och tungt jobb för oss.
Ett ytterligare konstycke är att försöka att sno Scarlett leksak, men se det får jag inte alls göra.. ja ja får ju acceptera läget och nöja mig med den leksaken jag har då. Fast jag har testat och får in båda leksakerna i munnen!

Sno inte min leksak Zorro

Men för husfridens skull är det bäst man delar med sig. Extra viktigt nu så länge som Scarlett plockar ner äpplen från trädet så fint (som jag sen stjäler från henne – hi hi hi)