Meditation

Idag var det meditiation som stod på schemat.

För er som inte alls är insatta i vad det innebär, så innebär det i detta fallet att man får åka med matte ut i skogen och där så letar man efter små buskar med blåa bär. Sätter sig ner på huk och sakta plockar i de blå bären i en plastbunke…detta upprepas i något som verkar som en mindre evighet. Man rör inte på sig så mycket mer än när de blå bären är slut just där man sitter då förflyttar man sig en kort bit bort till nästa ställe.

Så meditation är något urtråkigt, som har en hastighet av en snigel och sitter mest stilla och utför enformiga rörelser.

Boxer meditation

Passar det livsstilen för en boxerkille med fart,njee lite lagom dåligt. Men matte sa att jag faktiskt var duktig och skötte mig. För jag slappade, plockade lite blåbär själv, la mig ner på sidan, satt och tittade på, satt och tittade bort. Jag testade också vad som händer om man låter de små röda myrorna krypa upp på tungan – aj det svider och gör ont. Så konstaterande är nu att de flesta myrorna är obehagliga att få på tungan! Lärde mig också att man under inga som helst omständigheter får välta kull det heliga kärlet innehållande de blåa bären. Men kan säga att jag testade och det hände inget mera än att matte fick plocka upp dem och göra om -så världen varken rämnade eller gick under.

När vi gick tillbaka till bilen så stod där andra bilar och jag fick mig en rejäl utskällning av hundarna som satt i de bilarna. Den ena var ju faktiskt en trubbnosing – men såg inte om det var en kille eller tjej på det avståndet så visste inte om jag skulle svansa för en tjej eller blås upp mig mot en kille så jag gjorde varken eller.

En som inte alls gillade detta var Scarlett, hon fick ju vara hemma och satt och spannade efter oss hela tiden, samtidigt som husses trädgårdsarbete fick lite övervakning. När vi väl kom hem så smet hon snabbt ut och rushade bort till bilen. Sedan steppade hon snabbt bort till bakluckan och sa till matte – SKYNDA dig. Bakluckan hann knapp öppnas innan hon dök in under med huvudet och sniffade att jag verkligen var med i bilen. När bilburen öppnades så tryckte Scarlett in huvudet där och pussade mig och sniffade över att jag var hel. Sen så rushade vi in på tomten båda två.

Det är konstigt när man varit iväg så är Scarlett så älskvärd så, medans när jag försöker att sno till mig äpplen som hon tagit ner och förnöjdsamt tuggar på. Ja då är det värsta bitchen som skulle kunna äta upp mig. Ja se tjejer kommer jag nog aldrig att förstå mig på…

Sen så avslutades kvällen med skunkdoft, ja ingen riktigt skunk eller så men jag har repat mig i grenen och fått lite fula märken där (kanske i en äpplefight eller i en bust med att ansa häcken- vem vet) så jag får på något som heter något med tea .Kan säga att inte tusan luktar det som mattes vanliga tea – vilket det ju inte heller är. Så akta er för tea tree oil- få det i grenen och jag lovar att man inte stoppar dit tungan och slickar av det. Usch vad det stinker!