Sim o rehab framgång

Idag så blev det andra bullar av jämfört med gårdagen som inte bjöd på minsta lilla promenad. Så vi drog iväg på skogspromenad. Friterrängs promenad där vi varken hade mål eller stig, jo stigar hade vi ju för där finns massa djurstigare man kan ta och använda. Fullt av dofter av alla djuren var där också så hjärnan fick lite att processa.

Efter en rejäl och lång promenad som faktiskt även innehöll en vätskepause, för idag var det väldigt varmt så det var bra att kunna få lite vatten på vägen. Så efter en rejäl promenad så blev det tillbaka till bilen för att få fram den underbara badkassen. Så drog vi iväg till vårt simställe och där gav vi järnet. Jag gav järnet redan innan vi kom fram. Så mycket att jag fick timeout, jag fick inte gå ett enda steg där jag drog. Kan berätta att det idag tog tid för mig att komma fram till vattnet, där Zorro redan var klar i flytväst och stod i vattenbrynet och plaskade med tassarna. Sedan fick jag kvarsittning och fick fint sitta färdig i flytväst och allt och bara vänta medans matte bytte om. Kanske råkade jag resa mig ett par gånger men nope inget vatten för min del förrän jag skötte mig. Så bara att bita i det sura äpplet och ge det lite tid och fokus på att sköta sig, så att man sen får lov att simma.

Vi har nu simmat nästan varannan dag sedan temperaturen i vattnet blev acceptabel. Idag så körde vi ett rejält rehab och fyspass och fullständig genomkörare. En hel del intervall där leksaken kastas mellan husse och matte, ett antal cirklar. Då såg vi vilken rejäl framgång vi har fått. I slutet av maj när vi simmade så kunde jag köra cirklar medurs utan problem men moturs fick jag knappt ihop alls. Idag så var det bara en liten skillnad på cirklarna åt de olika hållen. Framsteg – det gillar vi! Särskilt när de bara kommer i lite större steg för bara ett par gånger sedan var det fortfarande stor skillnad, rehab det gör susen.

Så brossan, nu är jag på väg mot superform, allt du kommer att se är min baksida när jag simmar ifrån dig.
Boxer simmar och stänker