Ingen promenad

Man tror ju liksom inte att det är sant. Men när vi nu summerar ihop dagen- så blev det noll, nada, zero, null i antal promenader. Det enda gångerna som detta händer är när de tvåbenta är hostiga, snuviga och ligger nerbäddade i sängen och jag får sköta om hemmet och ta hand om dem.

Men idag så bara blev det ingen promenix trots att båda tvåbentingarna var hemma. De försökte hävda något om att få vara ute i trädgården och busa och springa från tidig morgonstund till sena kvällen var okej. Att vi dessutom fick två pass var i vår pool“budget tread. Zorro han gjorde också en insats och fick hjälpa till i köket. Matte gjorde rabarberpaj och momor fick Zorro att bära ut de stora bladet. Så ett efter ett tog hand bladen och bar ut i trädgården och la på gräsmattan.

Jag och Zorro gick in på kvällen och låg och snarkade i bädden medans de tvåbenta inkl momor och mofar var kvar ute. Så trots det så borde vi faktiskt ha fått promenad. För jag hävdar faktiskt att lek, bus och trädgårdsarbete från 9-22 utan promenad gjorde oss uttråkade….inte uttröttade.