Momor dagis

Efter en lite stökig natt där jag mådde dåligt och hostade och harklade och kräktes upp lite gräs så blev dagen därefter så mycket bättre. För efter ett par timmars sömn så mådde jag prinsessa igen och inga problem alls. Så efter frukosten drogs vi iväg i bilen för en promenad som sedan avslutades med en morgonsimtur. Idag så fick jag liten guldstjärna för att jag gick fint fastän vi hade med oss simgrejerna. Är ju inte annars helt ovanligt att jag försöker får med mig den som håller i kopplet i en något högre hastighet än de har. Ja ja okej jag kan erkänna att jag brukar dra försöka att dra iväg med de tvåbenta för att nå fram till vattnet snabbare. Men idag så gjorde jag faktiskt bara en handfull små mesiga försök till att dra iväg och resten av tiden gick jag riktigt fint. Så guldstjärna – japp tack den var välförtjänt! Efter simmet så gick jag som den stoltaste tös nu någonsin sätt, fick bära simleksaken hela vägen till bilen. Huvudet högt, svansen högt och stolt svajande. Väl i bilen så var det nästan av hemmåt, vi åkte till momor och mofar. Där vi lämnades av för en dag på momordagis.

Efter en stund hos momor så drog Zorro igång sin charmsida och sa, jag tänker inte, vill inte och vägarar göra som du vill. SÅå för att inte kunna leva rövare så fick han på sig koppel och lägga sig ner och lugna ner sig en stund innan han åter transformerades tillbaka till mysiga, sötnosen Zorro.

Väl på kvällen så kom de tvåbenta och hämtade oss, de hade varit iväg och bland annat köpt växter. Zorro han funderade på om det gick att äta. Men tydligen får man vänta på att det ska växa ut frukt på det, suck så tråkigt att behöva vänta såååå länge på maten.