Regn och regn och slagsmål

Vet inte om det är detta otäcka regniga vädret som fått oss att bli griniga. Men igår så rök vi ihop.

Ett boxerbråk, med mycket ljud, klappande käftar och tassar som fightades. Jag tänker inte berätta vem som startade det hela men vi var båda två lika grininga och sura och båda vägrade att ge sig. Det var när det var dags att ge frukosten som det small. De flesta gånger så tas matskålarna upp på bordet, fylls på och sätts ner och vi får “varsågod” och så är det matdags. Nu stod skålarna på plats och matte hällde i mat i Zorros skål och vände sig om och tog en skopa som hon skulle hälla i min skål. Men innan hon kom så långt så small det oss emellan.

Det var så där lagom fräsigt och uppjagat att matte tydligen inte alls ville sticka ner några fingrar i mitten för att sära på oss. Vi fick fodergiven i huvudet men se det brydde varken jag eller brossan sig om. Sen så kom det en fot i sidan och därefter så kom husse och vi blev isärknuffade och fasthållna av vars en tvåbenting. Men sen när vi lugnat ner oss ett par sekunder så var allt frid och fröjd och inga mera problem.

Men jag säger då bara det, att Zorro ska nog lätta lite på trycket och inte komma här och tro att han äger hela tillställningen och kan bestämma och ta kommandot över mig. För han är lite roffig och tror ibland att han äger stället och alla leksakerna är hans. För det finns gränser för vad jag tål och blir det för mycket så säger jag ifrån jag med.

Men här så samsas vi och sammarbetar – så det är bara att gilla läget och sköta sig! och det gäller alla töser som grabbar…

Sen fick vi vara ensamma hemma ett par timmar medans de tvåbenta drog iväg på egna äventyr och ‘mofar’ kom och kissade oss en stund och utan minstra problem. Denna dagen har också gått i regnets tecken men idag så har vi gosat och lekt ihop som vanligt.