Stadsträning och glass

Fullspäckad dag idag.

Dagens började med en skogspromenad innan vi fick åka bilen in till stan. Det började ganska okej att gå liten promenad i stan. Men så kom vi ut vid gatan där bilarna körde över något brunnslock. Så varje bil fick det att smälla och skramla till. Oj vad jag tyckte att det var jobbigt men jag fortsatte och hängde på och gick fint med svansen högt upp. Zorro han brydde sig inte alls utan gick bara på och sniffade höger och vänster på alla nya spännande dofter. Så tog vi en liten pause i härliga lilla grönområdet med bänkar. Det kom fram en främlig och pratade lite med husse och matte så det tog lite tid men det var helt okej för min del. Så efter pausen så promenaders det igen, nu genom stan. Usch nje det var faktiskt jobbigt och jag gillade de inte och försökte se om jag inte kunde få gå in i en butik och gömma mig. Men ingenstans fick jag gömma mig och svansen var nu sänkt och jag sa kan jag få åka hem nu. Men nu fick inte jag bestämma det utan vi skulle arbeta på lite till med stadsträning. Jag fick däremot pausa på parkbänk två gånger innan vi slutligen tog oss fram till torget.

Då övergav husse oss, för att komma tillbaka en kort stund senare med glass. Det var lite snål för vi fick ingen egen glass utan fick bara smaka av deras glassar. Husses glass fick två poäng eller så,mjukglass smakar ju inte så mycket. Mattes glass däremot smakade jordgubb och blåbär och fick toppbetyg. Sen bar det äntligen bort till bilen, nu med svansen återigen uppåt och på svaj och med ett faktiskt ganska gott slutresultat ändå.

Efter detta så körde vi vidare, nu till simstället. Redan innan vi var framme så hörde vi att det var barn som plaskade och lekte på vår plats. Så vi gick ner till det första viken istället, där är grund och väldigt kladdig och lerig botten. Men vi gick i där och plaskade på. Vi var inte ensamma i vattnet för där fanns en pippi fågel med sina ungar. Husse som kan sina fåglar sa att det var en Knipa. Efter en sådan händelsefull dag så var det inga problem att bli lämande ensamma hemma när de tvåbenta drog iväg på kalas.