Mofar och Momor

Mofar och momor är änglar. Inte en sån ängel som bor i himlen utan en sån där bra toppen ängel. Idag så ryckte enda delen av änglarna ut och räddade åter husse ur knipan. Knipan i att inte lyckas komma hem i tid och prioritera oss fyrbenta. I förra veckan så var det den andra hälften som fick göra en insats och hjälpa till. Det är tur vi har momor och mofar som kan hjälpa till ibland när det knivar till sig för husse…

Så tack för att ni finns!

I övrigt så misskötte Zorro sig på promenad, han fick hälsa på två stycken. Då hoppade han upp, och hennes vita fina tröja var inte längre vit och fin. Utan den hade stora svarta leriga tassavtryck på sig. Matte skämdes något förfärligt 🙁 och Zorro han var lika glad för det.

Däremot så blev det lite upprättelse för honom när balansbollen kom fram. Idag så lyckades han att faktiskt vara och hålla sig på pilatesbollen utan att glidra runt som en oljad blixt på latex. Han tog sig upp på den själv utan hjälp, han satt på den, gjorde vacker tass och så några sitt och ligg. Sedan var jag också uppe och drog hela min repetuar.