Water treadmill -budget

När de tvåbenta kom hem idag så hade de med sig ett grönt monster.

De började med att man blåste in luft i den, det tjöt och väsnades och var mycket mycket märkligt. Jag höll mig nära och var mycket uppmärksam på allt som hände. Den blev större och större.

Därefter så togs det fram pressening som lades ut på gräsmattan, detta uppblåsta monster bars ut och ställdes på presseningen. Då kom vattenslangen fram och den tyglades med massa vatten. Först vid detta tillfälle fångade den Scarletts intresse. Hon hade inget intresse i saker som låter, tjuter etc men när det luktade vatten…då kom hon
Scarlett fundersam över pool

Efter en liten stund så var den fylld med vatten. Matte började med Scarlett för hon var lite mer angelägen än mig. Så hon lyftes i och fick gå runt lite. Sommar och budgetvariant på en WTM (water treadmill) supernöjd var Scarlett. Men så fick det roliga vara över och hon lyftes ut. Nu var det dags och det var min tur. Jag lyftes i, tyckte att det hela var ganska läbbigt och började att åma mig lite. Matte hon tappade nästan taget om mig -urgh så läskigt. Så där stod jag nu i vattnet med stöd från matte. Ja det gick ju! Men det var nästan fullt upp att få Scarlett att stanna på utsidan av poolen nu när det var min tur. Se det utnyttjade jag sen. Så när matte inte hade fullt fokus då flög jag så grasiöst och galant ut ur poolen. Inte minsta besvär alls. Ja jag är inte rädd för poolen men inte älskar jag den heller. För den som vill se vårt första försök så finns här ett litet videoklipp.

Det samma kan man inte säga om Scarlett för hon blev nog frälst -och stod vid kanten och sa, min tur min tur, lyft i mig -tack. Så hon fick två omgångar att gå i den, sen fick det vara nog för stunden tyckte matte. Okej sa Scarlett och ställde sig och vaktade poolen. Kan säga att hon faktiskt gav mig lite onda ögat när jag skulle fram. Men Scarlett jag ska ju bara fram och sniffa lite och eventuellt dricka av vattnen (vilket vi inte får!). Men nje Scarlett tyckte nog inte att jag skulle det.
Scarlett vaktar pool
Men jag får väl bara gilla läget att just detta är supervärdefullt för Scarlett, och det jämnar väl ut sig att jag kan snå varje leksak, tuggben, kamptrasa, mat etc utan Scarlett gör något mer än i värsta fall fräser åt mig men sedan går undan. Ja se då är det faktiskt värre om matte ser när jag utövar min syskonkärlek och tar allt.