Kyckling och plask

Ut i skogen bar det idag. Ja ska vi var ärliga så var det faktiskt först en vända in till stan. Men se stan de gillar jag inget vidare. Så det skippar vi och spolar fram till de roliga. Att vi kom ut i skogenoch fick gå en sväng. Ni visade det sig att min fin fina nos faktiskt ställde till det.

Vi hade simgrejorna med oss och även om vi inte parkerade vid något känd simställe så kunde jag sniffa mig till att det luktade vatten. Så jag försökte återigen att sätta fart och visa vägen. Men se det gick inte alls hem utan planen från de tvåbenta var skogspromenad borta från vatten så att jag höll mig lugn och kunde njuta av promenaden. Då får de reka lite bättra, för ett färskvattenupplopp på instängt område – japp vatten som vatten och jag kunde sniffa mig till det…

Men så bar det iväg i bilen till det riktiga badstället, men döm om min förvåning. För inte började det med simning. Nej se nu skulle det ätas grillad kyckling. Zorro han blev frälst på att försöka tigga till sig lite av den grillade kycklingen. Jag var kluven, ville ner och kasta mig i vattnet samtidigt som kycklingen verkade lite smarrig. Så tuffa bud att behöva sitta och ta det lugnt medans de tvåbenta satt och mumsade på kyckling. Sen när de äntligen var färdiga så var det simtur. Men attans vad kyligt det var idag. Matte kom i och hon gnällde över att det var kallt. Zorro han fick hjälp i och jag hade som vanligt skuttat i först. Men idag så gjorde Zorro en grej. Efter att han varit uppe en vända på land för att inspekter när husse rensade kycklingen så tog han sig i själv igen. I ett stort elefantplask kom han i vattnet igen. Som sagt kallt i vattnet så blev en kortare stund idag som efter simningen belönades med lite kycklingsrens – mums! Sen hann vi knappt hem innan de tvåbenta drog iväg och övergav oss.