Äganderätt och fel riktning

Idag så har det varit lite ägandekamp. Alltså Zorro kan vara lite extra jobbig vissa dagar- som idag. För idag så var det så att oavsett vad jag hade för leksak så skulle han ha den. Jag såg hur han kom och bara tog sak efter sak rakt under nosen på mig. Men till slut så blev jag faktiskt lite lagom grinig.

Så där låg jag fint och hade märgbenet när han tagit ifrån mig bollen. Men när han såg att jag då tog märgbenet så släppte han bollen och cirklade mig för att återigen sno åt sig märgbenet
Vems ben

Han fick upp mig på fötterna i sina försök att sno till sig det. Taktiken är det inget fel på, han ser till att jag flyger ut i en “fräs-flytta-på-dig-lille-plutt” och när jag då släpper saken för att kunna göra det så rusar han runt och snor åt sig saken. Han är då snabb som blixten
Vems ben
Även denna gången så gick taktiken hem och rätt var det var så stod jag där snoppet utan något ben samtidigt som Zorro stoltserade med sin fångst. Bara se här hur han drar tungan helt igen märgbenet.
Tungan igenom märgbenet

Men som sagt jag bryr mig inte så mycket utan tar bara en annan leksak, och tog bollen en stund.
Men när Zorro såg att jag hade kul med bollen så släppte han märgbenet och kom bort för att se om han kunde sno bollen. Men se då var mitt tålamod över och jag sa – glöm det grabben. Nu vill jag ha bollen!
Vems ben
Fjäsk och försök men nope glöm det! Gå och lek vidare med ditt märgben!
Vems ben

Efter mycket bus och stoj i trädgården så kom husse äntligen hem och det bar iväg med bilen en sväng. Jag hade stenkoll på läget för matte sa att vi skulle åka bil och simma. Det är två ord som jag mycket väl förstår numera. Så vi åkte iväg och parkerade bilen på samma ställe som vanligt. Då gick allt åt skogen. Vi gick på promenad åt fel håll – vi gick in i skogen. Jag drog allt vad jag kunde och sa FEL VÄG – vattnet är ner här. Matte fick kämpa för jag var som sagt mycket mycket målmedveten och på väg ner mot vattnet, inte alls mot skogen. Men fick ge med mig till slut och acceptera att det först var dags för en skogspromenad. Jag tänker inte säga att den var okej, även om vi hittade två rådjursskånkar (säkert någon som skulle träna hund) och en död snok. Men hade liksom inte riktigt tid med allt det utan var bara fokuserad på att det snart var simdags. Så äntligen vände vi ut från skogen och gick ÄNTLIGEN mot bilen och hämtade badsaker och sedan ner till vattnet.

Jag kastade mig i med fart och precision. Zorro han vägrade gå i själv och fick hjälp. Sen plaskade han på ett par simtag innan det blev något som liknar simning. Han börjar bli bättre på tekniken och han fick idag köra lite intervallträning. Jag fick köra lite cirklar, medsols funkar bra, motsols är skit och får inte riktigt med mig kroppen. Jag avslutade hela passet med att självman köra lite cirklar och svängningar när jag tappert kämpade på att försöka ta och få in båda två leksakerna i munnen samtidigt… en i munnen och sedan så cirklar man in den andra leksaken framför sig och försöker hugga till så man får tag ibåda samtidigt. Kämpade tappert men fick inte ihop det idag…

Väl hemma sedan så fick vi få upp värmen lite i uterummet innan det blev var sitt pass på vibben, ooo så skönt det var och ligga där och skaka loss sig. Somnade nästan så skönt det var. Det samma gjorde Zorro när det var hans tur.