Premiärdopp

Idag så blev det ett litet spontanbad.

Efter en go och faktiskt ganska arbetsam skogspromenad. Ja det var lite växelvis fina stigar, avverkade områden med ris och skit kvar, och grisuppbökade områden – så lite fick kroppen jobba. O alla viltspåren fick igång knoppen med. Efter det så funderade de tvåbenta lite. Det var bra funderingar för vi körde förbi min och Royals gamla badgöl.

Jag fick ut ur bilen, så där helt spontant. Inga simsaker med i bilen, ingen flytväst, ingen leksak ingenting. Men matte frågade om jag ville testa och simma och bada ändå. Självklart sa jag! Jag var lite avvaktande ett par sekunder då jag hade blicken fokuserad mot mattes hand för att inte missa när leksaken kastades i -men insåg sedan att det inte blev någon leksak. Då kastade jag mig i utan. Simmade runt och fick en pinne att leka med – men hallå pinne nej det var ingen skojigt. Matte doppade fötterna och Zorro han tittade på vattnet stoppade ner ena tassen – men ville inte han ägna sig åt den ädla badkonsten. Fick simma ett par varv men sedan tyckte matte att det var för kallt för mig att ligga i och att det var dags att gå upp. Torkades hjälpligt torr med hjälp av mattes joggingbyxor innan det blev in i bilen och bar av hemmåt.

Fick ligga i solen och gassa till mig efteråt och mysa – Äntligen är det dags för simsäsong! Ska bli så bra och kunna bygga lite muskler igen. Men balansbollen har gett mig lite lättare underhållning och jag kan faktiskt sträcka ut mitt högra bakben lite mera och bättre än tidigare. Se matte hon blir så glad för såna små synliga framsteg.