Tunnel lek och 360 gradare

Idag så kom tunneln fram. Jag måste erkänna att jag kanske ligger lite åt den lata sidan vad det gäller att arbeta. Så först kollar man noga av läget om det finns möjlighet till godisutdelning utan allt för mycket jobb.

Scarlett och andra sidan säger- wow möjlighet att tjäna till sig lite extra godis, kom igen mera! Så detta fick följande resultat.

Tunnel lek
Scarlett rusade genom tunnel för att se hur mycket godis hon kunde få på kort tid, jag gick vid sidan om och spanade in läget.

Tunnel lek
Men man blev ju attans sugen på att också få ta del av godisutdelningen.

Tunnel lek
Drog sig klart närmre händelsen centrum för att se om det kunde ge bättre utdelning.
Men insåg att loppet var kört. Godis blev det bara till de som gick IGENOM tunneln, inte bredvid.

Så drog in i tunnel efter Scarlett – och smask – det var gott med godis!
Tunnel lek

Sista kvällskissen så passade jag på att springa igenom tunnel också, men se det gav ingen utdelning av godis de gången. Så det krävs någon tvåbent i närheten för att det ska ge smaskigheter. I övrigt så kom mofar förbi och kissade oss idag. Då fick vi också smaskigheter men se de smaskigheterna vägde inte upp att mina rutiner blev störda och förstörda. Så jag hade sönder något – något som fick matte att bli ledsen och säga att jag skulle ta mitt pick och pack och flytta. Men se även om jag är på en tusen millioner minus med allt jag förstört så gick jag in och la mig bredvid matte, pussade henne på örat och gosade och sa – Matte jag vet att du inte menar det,puss på dig.
(men får nog skärpa till mig ett tag, eller mer korrekt de får ge attans i att rubba mina cirklar och ändra tider och schema för jag reder inte det, precis som för matte ska det vara rutin, ordning och reda även för mig!)

Lite balansboll blev det för Scarletts del, jag var uppe och vände och gled runt på bollen så det blev korta sekunder på bollen för mig. Scarlett själv hon skulle ju glänsa och styla med hur duktig hon är, hon kan gå runt ett helt var på bollen och skryter med att hon gör en 360 gradare. Jag som gör en 175 framåt/bakåt/runt/ med glid får ingen kred för det.