Panik – Glädje och Puss

Idag så gjorde vi en liten pulstest på matte.

Grinden visade sig inte varit stängd ordentligt och sedan blåst upp. Så när var ute i trädgården så passade vi på att ta oss en repa utanför också och se runt på ägorna runt omkring. Fast denna gången utan restrektioner som koppel och förmaningar. Så fria som vinden och snabba som vinden rushade vi runt.

Matte hon fick tydligen hjärtsnörp när hon insåg att det det bruna snabbaste som flickade förbi ögonvrån, ja det var nog en hund i superfart. Inte vilken hund som helst heller utan två extremt underbara och kreativa boxrar. Inte nog med det heller utan det var ju dessutom jag och Scarlett.

Såå hade nästan gett vad som helst för att se matte när hon insåg att grinden var öppen och att vi rushade runt själva utan halsband eller något annat på oss. Inte ofta man ser någon direkt toppfart på matte men idag så fick hon upp ganska hyfsad fart både på pulsen och sig själv.

Hon kom utrusande med koppel och halsband i ena handen och telefonen i andra för tydligen var det dessutom en skvallrande granne som berättade om att vi var ute och sprang förbi honom. Men se vi var ju precis utanför tomten då. Så när matte slet up grinden och vrålade ut, Scaaarrrllleeett och ZZoooorrrrooo – KOOOOOOOMMMMM.
Ja då tog det inte många sekunder innan Scarlett kom glidande i sakta gemak som en lady som varit på en finare utflykt och promenad. Därefter så kom jag ju på att jag kunde gå miste om något godis eller belöning så jag kom i högsta hastighet och sladdade in på tomten. En djup suck av lättnad och så fick vi vars en godisbit också och en klapp. Matte fick pratat med grannen och sedan gick vi alla in och andades ut.

Fast jag måste nog erkänna att jag nog gärna hade utforskad lite till när man nu hade möjligheten. Scarlett berättade att senaste gången det var en liten olovlig utflykt var när hon var bra mycket , yngre utforskare

Men jag som är en sådan kelegris så jag hade ju inte klarat mig någon längre stund utan de där härliga tvåbentingarna. Så att sitta i knäet och vara en lagom stor (?) knähund är ju inte fel och så boxerpussar som hör till.
Knähund och pussar
Men när vi kommer till lite rejäla tungkyssar så är husse lite avvaktande och svår flörtad
Knähund och tungpussar