Hos veterinären

Idag så bar det av i bilen,och efter att matte har legat i säng och hostat och snörvlat ett antal dagar så var detta en trevlig överraskning.

Fast nu blev det ju inte s å fantastiskt i slutändan. Där vi skulle ha gått var det isigt och snorhalt och det andra stället var avstängt så man inte kom fram med bilen. Så det blev mycket bilkörande och sen en liten kort vända i skogen precis vid vägen för vi hade tid att passa. Men Zorro han var så nöjd för han hittade självklart lite skit att inhalera i sig på promenaden. Vi gick så fint båda två i mattes nya slangbella, hon har bälte runt magen och där sätter man i kopplet. Nu gick vi båda två i den samtidigt – Snitsigt värre.

Sen bar det iväg till farbror doktorn. Först fick Zorro gå in och stuttsa runt och bli känd och klämd på och så avslutades besöket med en spruta i nacken. Sen var det min tur och gå in och få bli känd och klämd på. Han kan känna och klämma bäst han vill. Men ingen och jag menar verkligen ingen, kan, dra bak och stretcha mina bakben fullt ut. Jag klämmer och håller emot. Så han fick titta! Därefter så fick även jag en spruta och vi var klara.

Ja nästan klara iallafall, för på vägen ut så fick jag väga mig. Jag ber nu att få informera att jag väger UNDER 30 kg. Så matte kan vi hem och fira detta nu – gärna med lite gott godis eller såååå.

Fast jag vet inte alls vad jag egentligen tycker för väl hemma så var det något riktig oordning med maten igen. Zorro har ju lite strul med magen. Men jag kan på inga sätt acceptera att han ska få mat flera gånger om dagen och så får jag bara vanliga 2 gånger. Var så här häromdagen också – men trodde vi var över det. Men denna gången blev Zorro inte dålig av att vara hos doktorn. Utan var precis som vanligt!