Mysdag och 8

Idag så blev vi överraskade, när vi låg och vilade förmiddagsvila så kom matte hem. Hon hade bara varit en liten tittom på jobbet och kom hem tidigt. Efter att vi fått springa av oss en stund i trädgården i det fina vårvädret så gick vi in och fortsatte vila alla tre ihop. Så här skulle man ha det mest hela tiden.

Fast förutom mys så har man ju lite träning också, har helt glömt att berätta om mattes nya tilltag. Jag har ju länge fått gå som en 8 mellan benen på matte. Det är ju inga problem. De senaste dagarna har Zorro fått försöka sig på detta konststycke. Men det är ju skrattretande att se på. Han lägger sig ner, ålar och kryper runt, boxar med framtassarna och fjantar runt. Man kan ju bara sucka åt det…

Jag har dessutom visat honom så att han kan få se hur det hela ska gå till på riktigt men nope det vill inte trilla ner riktigt. Idag så lyckades han få till nästan ett varv, så får vi ser hur lång tid det tar innan han fattar galloppen helt ut och kan snurrar runt 8 åt höger och vänster med galans och finess.