Trippe -trappe steg

Jag förstår inte alls hur det kommer sig men ibland så kan de tvåbenta vara där uppe eller sitta djupt försjunkna i att titta på dumburken eller datorn eller till och med läsa en bok.

Men så kommer de för att se och undersöka vad det är jag gör. Det är alltid när jag håller på med kreativitet. Vissa skulle kanske vilja kalla det för bus, men jag väljer att säga kreativitet istället. För jag är ju faktiskt ingen busig pojk – bara uppfinningsrik!

Jomen de hävdar liksom att när jag är påmina kreativa upptåg så har jag ett annat ljud. Ett annat ljud när jag trippar fram över golvet. Det är någon om som de kallar för “jag-gör-inge-bus-trippe stegen” Så får de hör dem så kommer de. Idag så hade jag gått in i förrådet och hämtat mig en rödlök. Men mina steg avslöjade mig direkt och löken blev konfiskerad. Attans jag som trodde att de var helt försjunkna i det där tv-programmet och att jag smög så försiktigt och fint.

Så där har vi ju ett utmärkt träningsalterantiv, att träna bort mina “jag-gör-inge-bus-trippe stegen”. Men inte tränar vi på något så nyttigt utan det är mer värdelösa saker som, sitt, ligg, kom och godis på nosen etc.