Svår träning

Idag så hade vi ett riktigt riktigt svårt träningspass.

Zorro han skulle använda nosen. Vi snackar nostarget. Det vill säga matte har en pinne och när man tar nosen mot den så får man klick och godis. Det är ju liksom hur enkelt som helst tycker jag. Men icke för Zorro då är det höger framtass som gäller… Men till slut så lyckades han att få in ett par nosdutar utan att jabba med tassen. Så att han fick lite godisutdelning. En hunds nos är en fantastisk sak som ska användas till spår, leta upp saker etc. inte till dumma saker som att knuff och putta på saker och ting. Till att knuffa och buffa har vi tassar. Det är vad Zorro säger iallafall.

Sen så var det min tur och jag kan ju nosdut utan problem så jag fick istället stänga alla lådor diskmaskin och skåpsdörrar i köket. Sen så började i också titta på en “var är svansen” övning men det la vi undan till en annan dag istället.

Så då kan man ju säga att träningen inte var det minsta svår för mig, för tekniken är det samma med skåpsdörrar och diskmaskin så det är ju bara mer av samma. Men sen kom den svåra svåra prövningen för mig. Det var att ligga platsliggande i köket och titta på när Zorro fjantade vid lådorna. När han började jabba med tassen på lådorna för att se om det kunde ge utdelning. Ja då kunde jag bara inte hålla mig längre. Jag kastade mig upp, tryckte mig emellan och stängde till lådan med en smäll! Jag var ju superduktig – tyckte jag. Hade ju bara helt fullständigt glömt bort att jag på plats och inte fick resa mig förrän matte sa varsågod. Attans också… så jag fick gå och lägga mig igen en stund och sedan körde vi lite sitt och ligg som en avrundning på det hela.

En ännu svårare träning är att få Zorro att låta bli sakerna som står på diskbänken…
Mattes matberedare stod där och den såg Zorro till att dra i golvet så det sa pang och slog av ena hörnet. Men han var iallafall duktig och slickade rent skålen som inte hade fått plats i den omgången i diskmaskinen. Husse blev inte glad när han kom hem och fick se vad Zorro hade gjort. Det blev inte matte heller när hon kom hem och såg sin matberedare.

2 thoughts on “Svår träning”

  1. Ojojoj – Pappa kanske inte ska läsa om hur jag uppför mig. Han kanske tar efter ?? 😉

    Det pratas något om julgran ett träd som man ska ta in inomhus men de säger att jag nog är för busig för att kunna få
    ha julgran i år. Scarlett säger att man får paket under julgranen – så kanske inte får några paket heller…
    Men jag tror att jag varit en riktigt snäll pojk och får många många paket. Så en stor härlig julhälsning på er alla !
    //Zorro m familj

  2. ha ha så roligt läsa om era bravader man skrattar när man läser men man vet att allt är inte roligt Roni stal halva min köttbullssmet häromdagen men det är första gången han stulit något så nu får man ha ögon i nacken HA en riktigt skön JUl från pappa Roni m familj

Comments are closed.