Scarlett 7 år – grattis

Idag så var det min födelsedag. Idag så blev jag stora stora damen och jag fyllde 7 år.
Fick faktiskt en ganska hyfsat bra dag. Moster kom och passade oss ändå tills matte kom hem sent på kvällen. Men då fixades det lite extra samskigheter.

Det fixades tårta, en härlig god leverpastejstårta med isterband emellan och lite fin garnering.
Scarlett firar sin 7 födelsedag
Så fick man sitta aldelse stilla och titta på sin tårta och bara vänta, vänta och vänta på “varsågod”.
Scarlett firar sin 7 födelsedag

Efter att vi ätit tårta så var det paketutdelning och jag fick öppna paket. Zorro han fick en liten toarulle med något lite godis i så att det skulle vara lite lagom rättvist eller vad de nu kallas. Så det öppnades paket!
Scarlett firar sin 7 födelsedag
Jag fick en fin fin lite ny härlig leksak. Det var en fågelleksak som inte pep, utan den sjöng. Sjöng så fint som finaste finaste sångfågeln gjorde den.

Jag lekte och busade med den, sprang runt och viftade med den i luften. Zorro han spanade och trånade längtansfullt efter den. Men jag sa till honom att nej, detta är min födelsedagspresent och då får jag ha den först.

Efter att jag busat och lekt och haft superkul med den så la jag den från mig en liten stund och då tog Zorro den. Man ska dela med sig så det var helt okej. Nu hade han inte alls en lång stund men det räckte för att han skulle ha sönder den. Så nu har den hål på magen och den kan inte sjunga något alls längre. Ledsen blir jag på förstörar Zorro!
Så förra födelsedagen då var jag ensam och tyckte att livet var ganska hemskt, nu har jag en lillebror som har sönder sakerna. Suck det spelar ingen roll hur man gör så är det aldrig riktigt riktigt bra.

Så sammanfattningsvis, god tårta, trevlig sällskap, riktigt rolig leksak. Men nu uppäten tårta , förstörd leksak och vete tusan vad jag då ska säga och mitt trevligs sällskap som förstör??.. Kanske väx upp och bli en stor pojk?!
Jag är iallafall en stor tjej som nu ska gå och lägga mig så att jag får min “beauty sleep”.

2 thoughts on “Scarlett 7 år – grattis”

Comments are closed.