Guldstjärna på promenad

Idag så fick jag hänga med på Lorinashundpromenad i Ronneby. Förra omgången så var det Zorros promenadtur så idag så var det min tur. Det började lite tokigt med att matte inte hade koll på tiden, och vi var dessutom lite tidiga. Så vi fick stå och vänta länge och det var faktiskt så att jag blev lite kall om ryggen innan det var dags på riktigt och de andra kom.

Idag så var vi 7 hundar så det var många hundar att hålla koll på. Jag stod och spännde mig ett par gånger precis i början när vi stod vid bilarna. Men bröt och lugnade ner mig och skötte mig riktigt bra. Sen fick jag gå äran att inleda promenaden. Så jag tog täten och gick riktigt lysande fint. Under promenaden så gick jag riktigt nära och bredvid ett par av de andra hundarna – detta utan att reageran det minsta negativt. Så matte hon var superstolt.

När vi sedan kom till torget så var det stilla, tråkig övning. Då så blev jag lite orolig och jag mindes hur hemskt otäckt det var sista jag var i stan och stadstränade. Då drog jag så mycket att jag gick iväg med matte, och idag så tittade jag mig lite orolig åt sidan ett par gånger och sedan tågade jag på i hundledet och skötte mig strålande, fantastiskt och nästintill perfekt.

Så matte delade ut en stor fet guldstjärna!