Stavmixer skräck

Jag är inte speciellt mesig när det gäller nya saker, ljud och underlag. Men idag så kom det ett nytt ljud som jag inte alls gillade eller tyckte var bra.

Matte brummade och skramlade med något märkligt i köket. Jag for upp och ylad, skällde och bankade på stora alarm trumman så mycket jag bara kunde. Så Scarlett hon kom också flygande men gav ganska snabbt upp.

Jag däremot höll stånd och skällde och rusade fram för att sedan fly nästan i skräck. Så vad var nu detta för något nytt och hemskt monster som hade tagit sig in i vårt hus och höll på att ta över i vårt kök. Det var en mycket hemsk stavmixer. Efter att jag flugit fram och tillbaka in och ut från köket skallandes och med skräck i blicken. Så blev jag infångad och fick vara kvar i köket medans matte mixade på med sin stavmixer. Sen fick jag leta makaroner på golvet medans stavmixrandet fortsatte. Måste säga att kokta makaroner faktiskt smakar bättre än de .okokta makaroner

Så okej även om jag nästan, kanske, eventuellt får fundera på om jag kan acceptera den där stavmixern så blev jag ivartfall lugnare och matletandet blev lite prioriterat.

Vilken tur att vi och moster hade haft en härligt avslappnad eftermiddag och vilat upp oss ordentligt så man orkade med sånna här svåra pärsers som matlagning med inblandning av en stavmixer kan innebära.

På tal om skräck så hade det kunnat bli för-skräckligt igår när de tvåbenta kom hem. För jag hade varit kreativ och tuggat sönder en skinnjacka. Var ju liksom bara tvungen att kolla om där låg något godis i fickan… populär – inte särskilt! Så idag var det kompostgaller för så jag inte kom ut i hallen…

2 thoughts on “Stavmixer skräck”

  1. O jo – vi har monster inomhus!
    Tex – om jag inte lyssnar på när Scarlett säger till mig att jag tex inte får hoppa på henne, eller sno leksaken hon har i munnen.
    Då blir hon till ett monster (jag lovar!)

    O mamma – du har ingen aning om hur otäckt den där mixern lät. Läbbigt! Men efter att ha blivit tvingad till att lyssna på den ett bra tag och få leta lite makaroner under tiden som en avledande manöver så gick det bra. Men har hört de tvåbenta tala om att nu ska här mixas saker framöver …

  2. Men grabben min, en mixer är inget monster, det måste du lära dig. 😉 Inget inomhus är monster. 🙂
    Skärpning grabben! 🙂 🙂

    Boxerpussar från mamma Ruffa…

Comments are closed.