Finaste finbesöket

Idag så hade vi finaste finbesöket hos oss. Jag har svårt att räkna på tassarna hur länge sedan det är vi sågs- men det var inte igår.

Det var min (och Royals ) gammelhusse och gammelmatte där vi bodde och växte upp som små valpar. Så de kom på besök för att hälsa på MIG. De var väl förberedda för vad mer kan smälta ett boxerhjärta än lite ätbara presenter. Men jag måste erkänna att jag överlät det mesta bentuggandet till Zorro. Tog en liten tuggstund som pause men annars fick det vara. Hade liksom inte tid att fokusera på ben när jag (eller vi) hade finbesök.
Zorro tuggarben

Jag hade ju fullt upp med att hälsa och gosa och bara vara med och nära. Var ju tvungen att berätta om allt jag gjort och hur jag växt upp. Fick en hel del både kel och mys tillbaka också – och så sa det att jag var fin. Jag är en riktigt fin lady om jag får säga det själv!
Här får Bengan lite kram och puss och öronpussar.
Scarlett pussar o kramar Bengt

Scarlett pussar o kramar Bengt

Sen så är det som vanligt, tjejerna får stå för ansvar och de var duktiga att fotografera – så det bidde ingen bild på när jag pussade “Geornettan”. Men jag delade min gracer väl och blev gosad av båda och gosade tillbaka. Ja Zorro han blev också kelad och gosad men sen så tyckte han att benen var lite extra goda och fokuserade på dem.

Sen så kom det in tre stora boxrar på vår tomt. Vi var inte ute då utan stod och tittade ut genom fönstret på när dem. De gick runt och kollade och sniffade över vår tomt. Tror att tomten fick godkänt. Kan säga att både jag och Zorro sen fick gå över hela tomten och sniffa och snussa var det var för några som varit på besök.

Nu har de tvåbenta lovat att det inte ska gå så långt tid till nästa finbesök.