Storskogen

Idag så drog vi iväg med bilen, för hemma luktade det lite konstigt. Inbilning eller inte med det brann på soptippen en bit härifrån. Så vi brummade iväg en bit med bilen innan vi gick ut på promenad. Där var massor med nya dofter och oj jag blev helt lyrisk när jag dessutom hittade nygjord älgpluttar. Mums sa jag – men nej sa husse! Typiska att man inte får göra som man själv vill. Men vi traskade på över stock och sten, i mjuk mossa och bland vissnande ormbunkar. Det var riktigt mysigt. Vi fick även passa på att agera lite fotomodeller.
Vackra Scarlett

Lilla söta Zorro

Sen hade vi ett sånt där “passivitets övning” det innebär att de tvåbenta sätter sig ner och inte gör någonting och då är vitsen att vi ska slappna av och inte heller göra något. Idag gick det inte alls. Aningen så skuttade, nosade eller tuggade jag på något grässtrå. Eller så låg Scarlett och kliade sig på ryggen så någon passivitet nåde vi inte på promenaden. Vi passade också på att samla in lite skräp, glas, plast och metalburkar. Det är konstigt för jag trodde inte att något av de sakerna växte i skogen.

Hemma så kändes det helt okej med passivitetsträning. Så när det satte sig för att äta lunch så bestämde jag mig för att ta lite lunchvila. Men jag tyckte att fällen låg lite långt ifrån. Så jag drog runt på filten tills jag fått den att ligga strax bakom mattes stol. Där la jag mig sedan tillrätta och vilade – ja så mycket vila det nu blir när någon sedan ska fotografera en. (Ja matte hon kan då inte sitta ordentligt på en stol, men men )

Vila nära matte

Sen blev det tuff träning när momor och mofar kom förbi. Man ska vara lugn inte hoppa, skutta, dansa boxerdans. Först då får man hälsa. Ja det är tuff träning som jag måste säga jag tycker är ganska tråkigt och meningslös. Även Scarlett fnyser lite på nosen åt det tråkiga i det. Men men bara att gilla läget och när vi dessutom fick till oss lite god köttgryta från momor så går det mest.

Sen lurade jag med både matte och Scarlett att sträcka ut sig en kort stund på boxlången – mysigt!
Vila ihop med Scarlett o matte