Små tvåbenta o fyrbent besök

Idag var det rena uppståndelsen hemma och mattes lugn fick verkligen testas. Våra 2 benta små kusiner kom över och så kom Casper på besök.

Så det innebar att matte hade fem stycken att hålla ordning på och det var svårt. De där små härliga tvåbentingarna satte sig i soffan och såg på film. Jag försökte att pussa Alex men hon är lite svårflörtade och ville inte alls ha min överväldigande kärlek.

Men alla kunde inte vara ihop samtidigt. Jag och Zorro och de tvåbenta funkade. Fast Zorro var ett litet busfrö för han hoppade upp i soffan och pussade Alex. Jag däremot stod i min bädd och sträckte ut halsen till girafflängd istället.
(ja okej då jag tog ett steg upp i soffan en eller två gånger, men bara lite med framtassarna)

Sen fick Zorro sitta lite i buren och jag och Casper fick gå ihop. Det funkade bra. Fast vet ni vad han gjorde! Han hoppade upp i soffan och la sig tillrätta hos Alex – mitt framför ögonen på mig och min giraffhals. Som tur var så åkte han också ner. Sen så gick han och la sig lite i uterummet och jag nannade där inne och allt var lugnt.

Så hur funkande den sista kombinationen då ? Casper och Zorro – ja herre gud! De skuttade och Zorro han var överallt. Uppe, under, på och över. Det gillade inte mr muskelknutte Casper. Han grymtade och undrade vad det var för någon tornado som flög in. Så pojkarna fick bara hälsa lite gran på varandra när matte höll i dem och lugnade dem.

Missöden, nej skulle inte vilja kalla det ett missöde men lite extra livat blev det allt vid ett tillfälle. Max och Alex såg inte på film länge och jag och Zorro var ute och Casper inne. Då öppnade Max dörren så att alla hundar och barn var i en enda hög. Alex skuttade och viftade på armarna, Zorro stuttsade upp och ner och skulle hälsa på Casper och barnen samtidigt. Max sprang fram och tillbaka på däcket. Casper försökte bli av med Zorro och samtidigt boxade och grymtade runt. Själv tog jag sikte på en skuttande och viftande Alex och sedan en slängkyss till Max. Men efter det så hämtade matte halsband och satte på oss….

Sen så kom mofar och vi dansade hula hula – men han skulle mer hjälpas åt med de tvåbenta och inte oss fyrbenta.
Men det var så mycket runt ikring att det inte blev minsta lilla foto på hela den långa stunden.. *suck* matte skärpning på sig!