Koppelträning förändrar längd

Märklig promenad idag, tidsmässigt så tog det l å n g tid, längre tid än vad vår långa runda brukar ta.
Men vi inte ens så längt som lilla runda. Så hur är nu detta då möjligt. Jo det var så att jag inte fick dra det minsta lilla i kopplet. Jag är mest sån att jag går fint ett par steg vid sidan om matte och sedan kastar jag mig ut i värsta boxerskuttet och kopplet blir sträckt.

Så idag var det tvärnit, varje gång som kopplet var sträckt så stannade hela maskineriet. Det blev tvärstopp och inte förrän jag gick tillbaka var bredvid matte och lugn. Först då startade matte upp igen, i ett par steg tills jag återigen flög ut i kopplets längd. Det kallas tydligen koppelträning.

Kan faktiskt erkänna att jag blev lite frustrade över denna koppelträning. Så frustrerad att jag började skälla. Men inte ens det hjälpt utan det enda som funkade var att gå vid sidan om matte i slakt koppel. Tradigt men polletten trillade ner lite mer i slutet så vi faktiskt kom en 10-15 steg innan jag for iväg i kopplets längd… Ja som sagt träning kan vara kul och skogspromenader älskar jag men detta var ingen höjdare måste jag nog erkänna.

Sen blev det ju inte bättra när Scarlett kom insvansande efter sin promenad och berättade att hon gått hela långa promenaden på ungefär samma tid som min superkorta promenad. Typisk tjejer att de ska var så förbaskat duktiga och skryta om det också.