Besök hos momor/mofar

Efter en dag med mycket regn så gick vi bort på middag hos momor/mofar. Nu gällde det att vara duktig. Vi får inte längre skutta och köra värsta boxerdansen i värsta kärleksexplosionen. Utan vi måste vara lugna, avslappnade och först då får vi mys och kel. Med lite tur så kan det också vara det magiska beteendet för att öppna kylskåpsdörren!
Som förberedelse inför besöket så gick vi tjejer på en lugn liten promenad. Vi tränade och tog det lugnt och avslappnat och det gick super. När jag väl kom till momors gata så började jag dra, men då var det fokus som gällde (och godis i fickan hos matte hjälte till att gå fint). Jag gick fint helt vägen tills vi kom till uppfarten – då kastade jag mig fram och sa framme. Men då fick jag backa sitta ner, relaxa och koppla av innan vi gick in. Väl inne så var det samma sak, sitta ner lugnt och fint och koppla av innan man lugnt o fint fick gå in. Så matte och jag jobbar på avslappning och lugn och vi det går lysande.

Så måste faktiskt säga att vi båda fyrbenta faktiskt skötte oss riktigt bra. Det var som sagt lite nya regler i uppförandet. Det var också nytt att man nu inte får vara i soffan längre. Jag har ju gått igenom detta en gång tidigare. I vår gamla soffa fick jag och Royal nanna och vara men sen så köptes det en ny soffa och då blev vi bannlysta från den. Nu har momor/mofar gått och gjort det samma – köpt ny soffa och vi får nu inte vara där längre. Suck dessa tvåbenta som bara ska köpa nya saker – och så går det ut över och påverkar oss negativt. Jag är helt med på att det kan köpas nya saker som påverkar oss positivt -men men.