Saknad sko o avslappning

Matte hittade bara en sko på morgonen. Det var “ute och gå i skogen skorna”. Hon letade och letade men kunde inte hitta den andra utan fick ta på sig ett par andra skor när vi skulle ut och promenera. Jag råkar veta var skon är men tänker inte berätta…

Efter promenad och träning så skulle matte ha lite avslappning. Hon gick in i kontoret, la sig på bänken, hade på lite musik och bara låg där och slappnade av. Det verkade så mysigt så jag ville också vara med. Bänken var ganska hög så jag klarade inte av att hoppa upp på den. Så jag hoppade upp på vibben och sedan upp på bänken och la mig uppe på matte. La mig väl tillrätta och så slappnade jag också av. Men se de klarade matte inte av. Hon kunde tydligen inte alls vara avlappnad med en boxer liggande uppe på sig- pititesser! Jag kan slappna av oavsett var och hur jag ligger.

På kvällen sen så avslöjade husse mig. Typiskt vi killar ska ju hålla ihop! Men han tittade in i min lilla grotta. Där i hörnet halvt under min fäll. Där låg mattes sko. Jag hade burit in den och gömt den i min grotta igårkväll eller så – men hade inte bitit på den utan bara gosat lite med den.