Världens undergång

..ja det trodde Zorro att det var idag – världens undergång. Husse o mobror de borrade och skruvade och fixade. Massa oväsen förde det tyckte Zorro.Jag tänkte du har inget hört det kan vara massor gånger värre. Men han skällde ut borrmaskinen, knarrandet och alla ljud de gjorde. Till slut så förstod han också att det inte var världens undergång utan bara tvåbenta som förde oväsen.

Idag så tränade jag lite med att plocka burkar i varandra.Efter det så var det lite apportering med apportbock. Jag har en i trä som jag tar utan problem och nu har matte hittat en i metall också. Hmm nje den får jag nog vänja mig vid lite. Zorro han tränar sina sitt,ligg, stå, vacker tass höger/vänster, visa tänder och så sneglar han åt mina grejer.

På tal om oväsen så förde jag lite oväsen sen under vår träningssession. Jag hade tränat mitt första pass och låg på bädden och inväntade att Zorro skulle bli färdig så det kunde bli min tur igen. Då gjorde han något dumt, han gick bort för att kolla in min apportbock. Jag blev rasande kastade mig ur bädden och fräste åt honom att den var min…
Insåg ungefär samtidigt som jag gjorde det att det inte var bra. Så uppför sig inte en lady. Resultatet blir att matte fräste åt mig och jag fick slokörat lägga mig på bädden igen och se på när Zorro tränade färdigt. Även om han inte tränade med min apportbock så fick han titta på den. Men han fick ingen godis för att han tittade på den iallafall.

Efter ett sånt ansträngande träningspass så la vi oss båda för att vila lite och en Zorro tryckte ner sig lite lagom på mig. Fattar inte att det börjar bli trångt i bädden – så var det inte alls innan. Men det är ockej och finns det hjärterum så finns det boxerplats eller vad det heter. Passade även på att svanskramas lite extra.
Boxerkram med svansen

4 thoughts on “Världens undergång”

  1. Hejsan Pappa

    Jo det finns mycket att upptäcka och lära sig har jag förstått. Så jag gör mitt bästa för att utforska och lära mig. Ibland med bättre resultat än andra gånger. Men du var säkert också full av utforskarglädje och upptåg när du var liten (kanske fortfarande är..)

    //Zorro

  2. Hej på dig sonen du har verkligen en masa roligt för dig förstår jag för min matte skrattar varenda gång hon läser om dig så kul att ni skriver så även vi kan följa er vardag ! Boxer pussar Pappa Roni m familj

  3. Ja, den stora världen är så stor.
    Vi fick lite kvällsmys i sängen och då passade jag också på att undersöka sänglamporna. De blir varma -och jag undersökte dem med tungan…

  4. Oj oj oj, Zorro, du har mkt att lära från den stora världen!!

    Se nu till att sköta dig ordentligt!

    Boxerpussar mamma Ruffa….

Comments are closed.