Regnet det bara öser ner

Idag så har det regnat, regnat, regnat och åter regnat. Från tidiga morgon till sena kvällen så har det regnat hela dagen. Det har inte ens varit uppehåll nog för promenader. Utan idag blev det regn promenader. Men det var lite snålt för det blev faktiskt bara en promenad och ett par korta pass i trädgården. Men inget som tillfredsställer en boxers behov…

Det kördes lite inomhusträning också och idag så körde vi åter lite pilatesboll och idag så fortsatte vi vidare med det vi tränat att jag ska sitta och balansera på bollen och sedan vacker tass, höger och vänster och fortfarade hålla balansen. Det går bra och jag kan dessutom nästan flytta runt mig på bollen.Har kommit på när vi kör att jag ska sitta och vrida huvudet och kroppen åt sidan. Då vrider jag först och sedan flyttar jag hela mig själv. Så ett par sådana vridningar och jag har flyttat runt mig ivartfall en 180grader och lite till.

När jag väl var färdig så kom Zorro fram och fjäskade. Han ville också vara med och leka på bollen som ger godisutdelning. Så han fick tillåtelse att köra lite enkla doggy pushups på min pilatesboll. Det klarade han utan problem och godis utdelning blev det för hans del också.