Relaxa i bilen o BRIS

Idag så fick de tvåbenta för sig en mycket dum ide. De åkte till en affär med jättelång kö – och vi var med i bilen. Det skulle vara vår dag med lite härlig promenad. Istället så fick vi sitta i bilen hur länge som helst. Fick ut en kort vända och kissa och oj vad mycket folk och bilar där var. Men sen så var det tillbaka in i bilen en stund till. Men vet ni vad- det var så tråkigt att varken jag eller Scarlet orkade bry oss utan vi la oss faktisk båda ner och sov. Sov på riktigt på sidan utsträkta i buren och brydde oss inte om något annat. Så med detta så anser jag att jag nu har klarat masterkursen i att bli lämnad i bilen och acceptera det utan gråt och gnäll!

Till slut så var de tvåbenta färdiga och vi drog vidare, vidare ut i ett naturområde. Där var det äntligen dag för en härlig boxerpromenad. Jag tyckte att det var helt okej, fina promandslingor, massor med nya dofter. Men Scarlett hon blev superupprörd över detta. Promenadslingan gick runt en liten liten sjö. Man går inte runt sjöar man badar och simmar I dem. Nu skulle vi inte simma utan bara promenera. Jag som gillar vatten och bada men inte älskar det nästan över allt annat hade inga problem med detta. Scarlett däremot hon drog, skuttade, snussade och luktade mot vattnet och försökte faktiskt att dra med sig matte ner mot strandkanten vid ett par tillfällen. Något simmande blev det inte utan bara promenad.

Sen åkte vi hem och vilada allihopa och Scarlett passade på att göra lite pilatesträning när jag var ute och kissade. Konstig jag får inte alls vara med och titta på hennes pilatesträning länge…

På tal om träning. Jag fick också träning, kloklippningsträning. Idag så var jag inte alls på humör för att klippa några klor men uppenbarligen spelade det ingen roll vad jag tyckte. Jag tänker inte berätta hur lång tid det tog idag men några 1-2 minuter som det vanligtvis tar tog det inte. Det tog lång tid för att jag skulle ligga stilla och inte fjanta, sparka, tugga, orma mig, bita på filten, gruffa och jag pratade högljutt hela tiden om att jag skulle ringa BRIS – Boxers rätt i samhället! Men mina rättigheter kränktes fullständigt och jag hade tydligen ingen tala, jag låg till slut still och lugnt och alla klorna blev klippta. Undrar om inte Scarlett faktikst också velta ringa till BRIS tidigare idag när hon fick gå runt vattnet utan att bada i det. Samt att vi blev lovade promenad men först fick en lång ensamstund i bilen. Så sammanfattningsvis är att våra rättigheter inte uppfylls i detta hemmet – vi har blivit boxerkränkta!

När det var nattedags så hade husse gått o blivit snörvlig och han frös lite så det blev ett guldläge för oss att få komma upp och nannan sängen hela långa natten. Under förutsättning att vi agerade väremedynor. Det gjorde vi! Vi kastade oss både ner hos matte och kröp ihop där, med endast en lite tass bort mot husse. Husse han grymtade lite men vi låg så perfekt både jag och Scarlett att vi inte alls ville flytta på oss. Fast sen blev det så varmt hos matte att vi sakta rullade över till husse.