Piss Zorro

Ja, något annat kan jag faktiskt inte säga -än just piss Zorro.
Så nu undrar ni ju självklart vad han har hittat på – jo han gjorde just det. Pissade. Det är ju helt normalt men man får faktiskt se upp VAR man pissar.

Vi var ute i nya härliga skogsmarker och fick en liten promenad båda tillsammans med matte. Allt gick hur bra som helst vi gick fint i kopplet, där fanns massa nya härliga dofter. Vi körde lite träning så att man kan trassla ur sig (ja läs Zorro också kan trasslar ur sig) när man hamnar med kopplet på fel sida om ett träd. Vi körde sen lite inkallning i kopplet. Vi satt fint framför matte efter inkallningen och fick godis. Jag satt kvar ett par sekunder extra och hoppades på att jag skulle kunna få en godisbit till för ögonkontakt eller så. Men då känns det väldigt märkligt. Jag känner mig väldigt varm och blöt om svansen och rumpan. Jomen det var mycket riktigt Zorro som nu stod och pissade på mig. Han hade gott och väl en meter koppellängd han hade kunnat gå ut i. Men nope han reste sig upp gick ett steg och stod och sniffade på lite mossa eller något och kissade.

Han kissade ner mig, mitt koppel och sitt egna koppel…ja vi pratar inte lite stänk utan han kissade full stråla rubbet över min svans och lite upp på rumpan. Han var lika glad för det och sedan redo för att promenera vidare fullständigt omedveten om vad han gjort. Väl hemma sen så fick jag en duschning till men denna gången av matte med rent vatten o tvål så jag blev fintjej igen.