Övergivna och lämnade

Japp såg direkt på morgonen att detta inte var bra. Väska som packades och hur de där tvåbenta betedde sig. De skulle åka bort och det utan oss. Zorro skuttade runt lite glatt och trodde det skulle bli en häftig utflykt eller så. Men som sagt jag visste bättre!

Mycket riktigt de drog iväg utan oss och vi blev lämnade ensamma och fullständigt övergivna och lämnade till vårt eget öde. Ja nu gick det ju inte mer än ett par timmar så kom moster och så passade hon oss. Senare på dagen så kom även momor och mofar och så körde vi ut i skogen. Det var mycket roligt för vi fick åka mofars bil och där finns ingen hundbur. Ingen hundbur innebär att man kan utforska mycket bättre. Så Zorro han utforskade och tuggade sönder en kabel. Mofar blev inte glad på Zorro när han gjorde det…

Sen fick vi gå promenad, ja eller vad det nu kallas. Mofar gick med Zorro och jag fick momor. Det var liksom så supertråkigt att gå med momor för man skulle gå fint vart enda steg. Inte ett enda steg fick man dra eller så. Men momor hur ska jag kunna gå så fint när Zorro och mofar är långt där borta ?

Jag tänkte att det kanske fanns någon fördel med att husse och matte var iväg, så jag passade på att upplysa moster om att det var matdags. Så upplyste henne igen! Till slut så serverades det kvällsmat men attans vilken skit – för jag fick min numera vanliga “bantningsranson”. Typiska matte att komma ihåg och berätta just det.