Toaletten är egentligen

…jag du får vänta lite innan jag berättar.

Måste först börja med att berätta att jag är väldigt förtjust och förundrar över toaletten. Jag kollar gärna läget när jag får möjlighet. Om det spolas ner tex en fästing eller så så kollar jag mycket förundrat och förtjust.

Nu är det så att jag också är väldigt förtjust i böcker, mattes härliga böcker. Jag har nu också kommit på att dörren in till “biblioteket” går att öppna. Dörren går inte att låsa ordentligt och så öppnas den innåt så men en rejäl boxertackling så glider dörren upp. Jag har nu full tillgång till alla härliga böcker, jag har börjat med att först läsa en barnbok och sedan gick jag vidare till ungdomsböckerna och valde ut Heidi. Nu är det så att jag inte får läsa böcker för jag läser sönder dem redan vid första läsningen…

Men med en enkel lösning så låstes dörren in till böckerna ihop med toalettdörren – så nu kommer jag inte åt böckern. Men nu snackar vi möjligheter – för det innebär att toalettdörren måste vara öppen. Jag har nu fri tillgång till toaletten och där kan jag ju ändå inte hitta på dumheter. Så självklart så hittar jag inte på några dumheter men jag har hittat den – toalettens egentlig funktion. Det är en gigantisk vattenskål!
Jag använde den som vattenskål idag men se det fick inte alls den positiva effekt jag tänkt mig. Jag som äntligen fattat vad man skulle ha toaletten till.