Förstört spår

Helt otroligt, här har jag funnit nytta för min nos. Den ska arbeta och spåra och då får man belöningar och har man tur kan man till och med hitta sin kvällsmat i skogen. Men nu så för det första så fick jag sitta i buren medans Scarlett fick sin promenad. (Något om att jag var för kreativ och något om böcker och toalett Sen så var det min tur för promenad. Jag fattade ju galloppen direkt = SPÅR. Så jag drog iväg och drog på men nehe nu så skulle man inte spåra. Sedan gick matte dessutom fel och gick en stig där det inte fanns spåret att följa. Jag visste nog allt att jag skulle gå höger där stigen delade sig men matte propsade på vänster. De där tvåbenta de kan inget om att spåra , de har ju superkassa nosar så låt mig göra jobbet!. Tydligen så var jag så att eftersom jag var så taggad på att spåra så fick jag inte vara lös som jag brukar. Så idag så förstörde matte mitt spår genom att gå fel hela tiden och dessutom så fick jag gå kopplad hela promenaden *suck*

Sen så trodde jag att jag lärt mig det där med soffbordet. Jag vet nu att jag inte får lov att ta något med MUNNEN från soffbordet. Så idag så försökte jag få grepp om begreppen – så idag använde jag tassen. Lag upp tassen på bordet och försökte att krafsa ner mitt byte på golvet. För då borde det ju vara lovligt! Men tyvärr så kom jag aldrig så långt i mitt försök.

Scarlett hade ett lite träningspass på pilatesbollen, men denna gången så fick jag titta på från säkert avstånd i buren. Vill inte ha ett nytt intermessofrån min sida.