Jobb till boxer valp

Matte har ju varit lite deppig över sin trasiga kamera. Så idag på morgonen tog jag tillfälle till akt. Hon hade glömt lägga in väskan i garderoben. (Dit den fått flytta efter mina upptåg ) Så jag passade på och fick tag i plånboken och sedan tog jag mycket noga och räknade alla pengarna, sedlar som mynt. Det är tyvärr en bra bit kvar till en ny kamera. Tyvärr så är tydligen min finmotorik inte i samklang med att hantera en plånbok så – ja det blev kanske lite modifieringar på plånboken också. Så särskilt nöjd verkade inte matte alls när hon kom ner ett par minuter senare.

Idag så körde vi sedan lite nya träningslekar både inne och utomhus. Jag ser ett visst tema men förstå ändå inte riktigt. Det var tallrikar med mat som stod på golvet och sedan ute på gräset. Man fick gå slalom mellan dem, titta på den, inkallning förbi dem, ligga vid dem, man fick även om man ville ligga och vakta dem. Det enda man inte fick göra vad att ta något från dem. Ärligt talat – förstår inte alls problemet? Hur som både jag och Scarlett skötte oss exemplariskt-nästan. Ja förutom Scarlett faktiskt, för hon låg och vaktade den ena tallriken som om den var hennes och hon sedan skulle få den bara matte sa “varsågod” och när jag sedan gick nära och tittade på den tallriken så sa hon. Piss off lillebror det är min tallrik bara stick och ta den andra, denna vaktar jag!. Du vet tjejer på diet kan ju bli lite extra griniga.

Sent på kvällen så hade jag nog klurat ut en lösning – jag behöver ett jobb. Jag behöver tjäna lite pengar. Så då hoppade jag upp på matbordet i uterummet och hade tänkt göra lite cirkuskonster som om jag stod på scen. Men jag blev nerkörd av de oförstående tvåbentingarna som fullständigt förstörde mitt planerad framförande.