Simma funkar men inte kurs

Ja det funkar faktiskt fortfarande att simma. Det börjar att bli kyligt men det går faktiskt att ta sig en tur. Zorro däremot han gick ur bilen och sa nope. Han vill ju först solbada sig innan det är dags för att hoppa i och ingen sol idag så det gick ju inte att solbada. Fast efter ett tag så bestämde han sig för att skutta i iallafall en liten sväng.

Förtutom simturen fick vi innan dess en vända in till stan också, ja vi fick inte gå i stan utan bara åka bil och vänta i bil. Men det funkade faktiskt Zorro grabben var tyst och sa inte ett knip medans matte var iväg på sitt läkarbesök. Fast han sa att livet var bättre som liten valp för då fick han faktiskt följa med in hos doktorn. Sen så åkte vi iväg en omgång till och stannade på ett ställe som jag kände igen, jobbet, där husse och matte jobbar. Matte försvann och efter en stund så kom hon tillbaka och hade hittat husse så vi kunde brumma vidare.

Egentligen skulle ju Zorro varit på avslutning på valpkursen men när det var dags så visade det sig att tiden inte alls gick ihop. Utan vi fick en kort promenad och simturen istället och sedan fick vi hem och äta middag och nanna vila. Zorro blev ganska grinig över att han nu varit så duktig på alla kursstegen men missade avslutningen och diplomutdelningen.