Preprositioner och avslappning

Att de där små sakerna som heter preprositioner kan vara så svårt och så stor skillnad på vilket man använder.
Jag kan tycka att – “nanna/vila bredvid matte” inte alls skiljer sig från “nanna/vila matte”
“Gå framför i kopplet” är väl samma sak som “Gå bredvid i kopplet”.
“Leka med kamptrasan nära Scarlett”. Leka med kamptrasan under Scarletts mage.

Ja tydligen så är de stor skillnad med det där små preprositionerna och man ska ha koll på dem och använda dem rätt! De beskriver en relation till något, och jag har bra relation till hela familjen så inga problem för mig.
Så enkelt utryckt, jag ska nanna på matte, gå framför henne och absolut leka och böka under Scarletts mage.

Sen så hade vi avslappningsövning – självklart var det på mitt insiativ! Bara det att jag inte riktigt förstod att det var det jag propsade på. Men en avslappningsövning på gräsmattan blev det. Precis när jag trodde att det var slut och färdigt och tänkte skutta upp och rusha runt så sa matte tänk om och tänk rätt. Jag försökte lite halvhjärtat lägga in en protest om att det ju faktiskt kunde vara så att jag tänkte rätt (och någon annan hade fel). Men det resonemanget gav inte det minsta lilla gehör alls. Så då var det bara att börja om igen och slaaappppnnnaa av. Ja som sagt finns få saker som går upp emot lite påtvingad avslappning.
Sen kan man ju säga att Scarlett var en riktigt taskmört som bara gjorde det hela så mycket värre. För under tiden som jag skulle slappna av och finna mitt inre lugn eller nått. DÅ knatade Scarlett förbi mig, hämtade en stor fantastiskt fin gren. Nu snackar vi gren – en gren som var längre än mig. En gren med bark kvar på och lite små sidogrensklykor. Denna gren drog hon sedan förbi mig och la sig ner och började tugga på den så att jag såg henne. Störning av störande syster är allt jag har att säga!