Det hemska ordet – banta

Morgonen började perekt, vi fick gå upp och vila i sängen och så åt de tvåbenta frukost på sängen. Det är lite mysigt! Men inte samma sak med Zorro som med Royal. Zorro han kan bara inte vara stilla och lugn – ivartfall inte till att börja med men sedan lugnade han ner sig och la sig tillrätta och slappnade av. Gissa om det också blev ett litet träningspass för honom – att man inte får röra mackorna på tallrikarna. Självservering gäller inte (däremot får man sista biten om man är lugn och fin och inte tigger.)

På tal om träning och mat -om det är något ord som jag inte gillar så är det banta. Bara lyssna på det banta! Fy tusan vad illa det låter ! Men sommarens hasproblem har gjort att jag rört på mig lite mindre. Det i kombination med en valp i huset som ska tränas hit och dit och hela tiden. Ja då får ju jag också tränas mycket mera så det kanske har blivit lite mer intag än vad man har förbrukat och gjort av med. Fenomenet med försvinnande midja har börjat att uppträda igen och jag kanske till och med precis har passerat det där otäcka 30 kg steget. Så nu ska det bli andra bullar ja eller annan mat och lite träningsupplägg *suck*. Men bara att gilla läget antar jag.

I övrigt så njöt vi av att solen tittade fram tidag. Zorro han lyckades göra något med tassen så han haltade runt en liten stund. Om han vred sig , trampade på en geting, eller en pinne ingen aning. Men så går det när man ska kasta sig fram för att vara först och hälsa på matte… men på kvällen så var allt bra igen. De tvåbenta drog iväg på kalas och de hade fixat det så bra att moster kom och passade oss.